„Olen väga kurb, et pean sel aastal Wimbledonist loobuma. Oma tagasituleku jooksul tundsin ma Mallorcas randmes väikest valu. Lasin seda ettevaatusest uurida ning tulemuseks oli sidemete rebend. Proovisin kõike, et olla valmis mängima ning mul on kahju teatada, et selleks ei jäänud enam lihtsalt aega. Üritan tagasi tulla, nagu alati. Hindan kõikide fännide toetust!“ kirjutas Kyrgios sotsiaalmeedias.

Kyrgiose koha põhitabelis saab nn „õnnelik kaotaja“ ehk üks kvalifikatsiooni viimases ringis kaotanud mängija. „Õnneliku kaotaja“ sektsiooni saavad eelturniiri kolmandasse ringi jõudnud mängijad end üles anda esmaspäeva hommikul kohaliku aja järgi kella 10.30-ni.

Kyrgios pidanuks avaringis kohtuma 32-aastase belglase David Goffiniga (ATP 123.). Goffini ja „õnneliku kaotaja“ matš on kavas 2. väljaku (keskuse suuruselt kolmas staadion) teise mänguna pärast Jessica Pegula ja Lauren Davise mängu, mis algab kohaliku aja järgi kell 11 (Eesti aeg 13). Seega saab belglane oma uue vastase nime teada vaid paar tundi enne avaringi matšis väljakule astumist.

Muus osas jäi ajakava samaks, mis tähendab, et Kaia Kanepi alustab turniiri Veronika Kudermetova vastu endiselt 18. väljaku esimeses kohtumises Eesti aja järgi kell 13 ning karjääri lõpetav Anett Kontaveit pääseb 15. väljakul mänguks Lucrezia Stefanini vastu platsile mitte varem kui kell 19.30.