Kahekordne maailmameister Verstappen tegi Red Bull Ringil ideaalse nädalavahetuse, kui võitis mängleva kergusega nii kvalifikatsiooni, sprindi kui ka põhisõidu. Hollandlase tiimikaaslane Sergio Perez ei suutnud ajasõidus neljandat etappi järjest kolmandasse vooru jõuda, kuid rehabiliteeris end seejärel. Kas nägime aegade põnevaimat sprindisõitu?

Nädalavahetust jäi varjutama sõitjate suutmatus rajapiirides püsida, mis tõi endaga kaasa hulgaliselt kaeblemist ja karistusi. Kuidas seda edaspidi vältida ning kas Lewis Hamiltonil ja Carlos Sainzil on luulud?

F3 sarjas võistlev Paul Aron jäi küll põhisõidus punktideta, aga pakkus siiski hooaja parima esituse. Kuidas oleks saanud FRECA sarjas hukkunud 18-aastase Dilano van't Hoff elu päästa?

Nendel ja teistel teemadel arutlesid saates „Ringiga ees“ Delfi sporditoimetuse reporter Rasmus Vatter, tuntud vormeliekspert ja Viaplay kommentaator Tarmo Klaar ning pikaaegne F1 jälgija Kaspar Kütt.

NB! Saatesse on oodatud ka igasugused vormeliteemalised küsimused. Küsimusi ja mõtteid saab saata aadressile: ringigaees@delfi.ee.

„Ringiga ees“ on saadaval ka Spotifys, iTunesis ja teistes podcast’ide rakendustes, samuti Delfi Tasku äpis, mille leiab Google Playst ja Apple Store’ist.

Head kuulamist!

Ringiga ees