Laupäeval sprindisõidu võitnud Aron alustas põhisõitu neljandalt kohalt. 10. ringil möödus Aron sarja üldliidrist Gabriel Bortoletost (Trident) ja tõusis kolmandaks. Õige pea üritas ta korraga mööda minna ka kahel esimesel positsioonil olnud tiimikaaslasest Dino Beganovicist ja Gregoire Saucyst (ART GP), aga ambitsioonikas manööver ebaõnnestus ja ta langes taas neljandaks.

Ühtlasi riivas Aron oma vormeli esitiivaga Saucy tagumist paremat rehvi. Mõlemad pidid kõrgest mängust taanduma, Aron läks boksi esitiiba vahetama ja Saucy rehv purunes. Sellega oli Aroni võistlus sisuliselt läbi. Ta tuli küll üle lõpujoone, aga alles 26. positsioonil.

Põhisõidu võitis kolmas Prema sõitja Zak O'Sullivan, kes edestas 0,8 sekundiga Bortoletot ja 1,6 sekundiga Caio Collet'd (Van Amersfoort Racing).

Viie etapi järel juhib vormel-3 sarja Bortoleto, kellel on 111 punkti. Järgnevad Beganovic 75 ning O'Sullivan ja Pepe Marti (Campos Racing) 73 punktiga. Viies on 65 punktiga Gabriele Mini (Hitech) ja kuues sama punktiarvu kogunud Aron.

Hooaja kuuenda etapi sõidud peetakse järgmisel nädalal Suurbritannias Silverstone'i ringrajal.