Vihmaselt alanud võistluspäeval saavutas 65cc masinaklassis esikoha Motoextreme EST sõitja Gregor Lootus, teiseks jäi Pärnu Motoclub’i sportlane Theo Kolts ja kolmandaks tuli Enri Lustus Sõmerpalu motoklubist.

85cc klassi võitis Travis Leok, teisena lõpetas Lucas Leok ja kolmandana ületas finišijoone Enriko Peilman. 125cc võistlusklassis võitis sõidu AYR Racing Team’i sõitja Richard Paat, teiseks jäi lätlane Tomass Šaicàns ja kolmanda koha sai samuti Läti sportlane Markuss Ozolins.

Ka sel aastal toimus traditsiooniline „Pärnu Kuningas“ võidusõit ehk MX Open ja MX2 klassidel oli lisaks kahele võistlussõidule ka kolmas. Peale tulist heitlust Karel Kutsari ja Tanel Leoki vahel krooniti tänavuseks Pärnu Kuningaks siiski Leok.

Kolme sõidu kokkuvõttes saavutas MX2 klassis esikoha Pärnu Motoclub’i sportlane Joosep Pärn, teiseks jäi Jan Jakobson Tihemetsa Motoklubist ning kolmas oli Sõmerpalu Motoklubi sõitja Kaarel Tilk.

Pärn sõnas, et see oli Eesti meistrivõistlustel tema selle hooaja esimene poodiumikoht. „Teine sõit sain veidi kehvema stardi ja olin kolmas, kuid sõitsin ennast esimeseks. Suutsin korra pikali panna ja kaotasin paar kohta, kuid sõitsin ennast uuesti esimeseks,“ selgitas Pärn.

Kärcher MX Open klassi esikoha pälvis Sõmerpalu Motoklubi sportlane Tanel Leok, teiseks tuli Estonian Express Racing krossisõitja Karel Kutsar ja kolmandaks jäi Gert Krestinov Motoextreme-st.