28-aastase ameeriklanna mängis finaalis üle venelanna Daria Kasatkina (WTA 11.) 6 : 2, 7 : 6. Matš kestis tund ja 44 minutit. Seejuures teise seti kiire lõppmängu, mis oli tänavuse hooaja pikkuselt teine, võitis Keys 15 : 13.

Keys lõi kohtumise jooksul kaks ässa ja tegi ühe topeltvea, Kasatkina ei löönud ühtegi ässa ja tegi kaks topeltviga. Ameeriklanna esimene serv õnnestus 78%-liselt ja ta võitis 70% esimeselt servilt mängitud punktidest, venelanna vastavad näitajad olid 87% ja 53%. Keys realiseeris murdepalle 57%-liselt (4/7) ja Kasatkina 50%-liselt (2/4). Matši 145-st pallivahetusest võitis Keys 82 ja Kasatkina 63.

Tegemist oli Keysi seitsmenda WTA tiitliga ja teise triumfiga Eastbourne´is.

„Mulle meeldib Eastbourne'i tulla ja siin mängida. Olen suutnud siin kaks tiitlit võita ja mulle jäävad sellest turniirist alati head mälestused. Kui te oleksite mulle öelnud kaks aastat tagasi, et võitsin siin, siis ma ei usuks seda. Mul on olnud üsna raske aasta ja selle trofee käes hoidmine on täiesti hämmastav,“ rääkis ameeriklanna finaalijärgsel autasustamisel.

Mõlemad naised löövad kaasa ka aasta kolmandal suure slämmi turniiril Wimbledonis. Keys kohtub avaringis briti Sonay Kartaliga (WTA 264.) ja Kasatkina ameeriklanna Caroline Dolehideiga (WTA 100.)