19-aastane Aron, kes oli eilses kvalifikatsioonis neljas, alustas tänast võistlust kaheksandalt stardikohalt.

Eestlane parandas vihmastes oludes järjepanu oma kohti ja suutis juba kaheksandal ringil teiseks kerkida, kui möödus Kaylen Frederickist. Liidriks tõusis ta kaks ringi enne võistluse lõppu, kui möödus esikohalt startinud hispaanlasest Pepe Martist.

Aron pidi seejuures lõpus pisut ettevaatlikumalt sõitma, sest ta oli kahel korral rajapiirdeid ületanud ja kolmas rikkumine tähendanuks viiesekundilist karistust.

Lõpuks langes Marti kuuendale kohale. Teise positsiooni hõivas itaallane Gabriele Minì (Hitech), kes kaotas Aronile 1,5 sekundiga. Kolmanda poodiumikoha hõivas brasiillane Caio Collet ( Van Amersfoort Racing, +4,9 sekundit).

Üldliider Gabriel Bortoleto (Trident) piirdus kümnenda kohaga.

Mercedese noorteprogrammi kuuluv Aron tõusis sarja kokkuvõttes 65 punktiga Mini kõrvale 3.-4. kohta jagama. Bortoletol on 93 ja Martil 73 punkti.

„Emotsioonid on ausalt öeldes laes!“ teatas Aron võidu järel, vahendab F3 oma kodulehel. „Olime eile (kvalifikatsioonis) ülikiired, Prema meeskond tegi hämmastavat tööd ja saime esikoha, kuid tegin vea ega suutnud raja piirides püsida ja minu kiireim aeg tühistati. Täna oli meil märjal teel hämmastav kiirus! Suur au meeskonnale, auto oli hämmastav ja ka võistlus oli nii nauditav. Suutsime end tagant ette võidelda ja võita. Loodetavasti saame homme sama hästi jätkata,“ lisas eestlane optimistlikult.

Põhisõit peetakse pühapäeval.