Rasva ujus 750 meetrit ajaga 9.01 ning kuulus seejärel 20-kilomeetrisel rattarajal nelja jooksiku hulka. Teisest vahetusalast väljus eestlane neljandana, kuid 5,5-kilomeetrise jooksuga tõstis ta end pjedestaalile koguajaga 55.16.

Esikoha pälvis austraallane Jack Crome (55.01) ja teise koha uusmeremaalane Benjamin Airey (55.20). Neljandana lõpetanud austraallane Thomas Feldmann kaotas Rasvale lõpuks nelja sekundiga.

Naisjuunioride konkurentsis kuulus Liis Kapten rattarajal kaheksaliikmelisse jooksikute seltskonda, kuid seejärel juhatati võistlejaid rajal valesti ning 20 kilomeetri asemel vändati 14. Kapten jõudis finišisse viiendal positsioonil ajaga 55.20.

Kuldse autasu teenis austraallanna Rhianna Hepburn (53.28) ning hõbedase ja pronksise hollandlannad Aniek Mars (53.38) ja Sonja De Koning (54.45).

„Jäin ujumisega rahule, sest suutsin oma ära teha ja seejuures tugeva ratta algusega esimesse gruppi pääseda,“ rääkis Kapten võistluse järel, vahendab Eesti Triatloni Liit. „Rattarajal saime pundi hästi tööle ja tundsin end hästi. Sealt edasi algas segadus, kui 18 võistlejat 20-st juhatati valesti. Jooks oli raske, aga usun, et see õnnestus samuti keskmiselt. Leidsin oma rütmi ja suutsin kesta. Oleks ja poleks mõtteid jagub, aga kokkuvõttes jään rahule, sest tundsin end kindlasti paremini kui eelnevatel võistlustel.“

Laupäeval on Holtenis stardis eliitnaised ja -mehed. Eestlastest on stardis Risto Holtsmeier.