Treener tegi sellise ootamatu võrdluse pärast Partizani tähtmängija Mathias Lessorti üleminekut Ateena Panathinaikosesse.

„Suur Zoc (Željko Obradovic, Partizani peatreener – toim.) õpetas neile, kuidas oma annet kasutada, nad suudlevad armastuse märgiks klubi särki 20 000 fänni ees ja siis leiavad nad priskema koti, lahkuvad ja hülgavad Zoci, kes andis neile võimaluse oma taset tõsta,“ teatas Tanjevic Twitteri vahendusel.

Ja järgnevalt tõi ta mängu Venemaa eraarmee Wagneri sõdurid.

„Partizan'i Wagnerid põgenevad läände, nad on juba kuskil Zidani Mosti ümbruses, nad mäletavad päeva, mil nad suudlesid särki 20 tuhande truu fänni ees,“ säutsus treener.

Kaks tundi pärast oma teravat kriitikat palus Montenegro treener vabandust.

„Mul on kahju, et kritiseerisin nii kõvasti Partizanist lahkunud mängijaid, sest usun, et järgmisel aastal oleksid nad selle Madridi saatusliku vea ära hoidnud, mis võib-olla maksis neile isegi tiitli,“ teatas Tanjevic, vihjates Partizani valusale Euroliiga veerandfinaali kaotusele Madridi Realile.

Lisaks Lessortile on Partizanist lahkunud ka Kevin Punter, kes liitus FC Barcelonaga. Veel on väidetavalt lahkumas Dante Exumi ja Zach LeDay.

76-aastane Tanjevic tegi endale nime KK Bosna klubi ja Itaalia koondise peatreenerina. Bosna viis ta 1979. aastal Euroliiga võitjaks ja Itaalia koondise 1999. aastal Euroopa meistriks.

Jaga
Kommentaarid