Klassis Super1600 on kaksikjuhtimine leedulasel Rytis Rutkauskasel ja eestlasel Robin Allikul, kes mõlemad on kogunud 64 punkti. Sama seis on Crosskart 650-s: Laur Langeproon ja Rait Sööt on varasematelt võistlustelt kogunud võrdselt 187 punkti. Crosskart Xtreme´s lahutab liidrit Marko Ringenbergi teisel kohal olevast Keivo Kõivust vaid kolm punkti (vastavalt 174 ja 171 punkti).

Suurem on edu Junior1600-s, kus Albert Pärtelson juhib Andri Kutsari ees 11 punktiga. TouringCari liidrit Marko Murut ja teist kohta hoidvat Priit Rebast lahutab samuti 11 punkti. SuperCaris edestab Maiko Tamm Kevin Allikut aga juba 21 punktiga, Crosskart 125-s on Armin Raagi edu Jürgen Laansoo ees 19 punkti.

Piirojale on registreerunud 65 osalejat. „Rajale tegime põhjaliku hoolduse, trampisime kinni erinevad kruusakihid ja immutasime soolaga,“ rääkis EAL rallikrossikomitee esimees Mati Kask. „Raja kiireks kastmiseks on kohal kaks veetsisterni.“

Laupäeval algab esimene eelsõiduvoor kell 10.15, millele järgenvad jooksvalt teine ning kolmas voor, poolfinaalid ja finaalid. Delfi ülekanne algab kell 15.00.

Rallikrossi Eesti meistrivõistlused koosnevad kuuest etapist.