Viimati AC Milanis mänginud 41-aastane Ibrahimovic teatas pärast hooaja viimast kohtumist , et lõpetab sportlaskarjääri. „See oli minu jaoks väga eriline päev. Ma ei öelnud kellelegi, et lõpetan karjääri. Ütlesin lihtsalt klubile, et peame viimaseks mänguks midagi välja mõtlema, aga nad ei teadnud, et see on karjääri lõpp,“ rääkis Ibrahimovic toona.

Nüüd osales rootslane aga Bergamos toimunud promoüritusel, kus reporterid küsisid jalgpallilegendi edasiste plaanide kohta. „Ma otsustasin küll lõpetada, aga see pole mulle veel kohale jõudnud. Vaatame, mis saama hakkab, sest kuhugi pole kiiret. Te ju ikka olete [Juan Roman] Riquelme't näinud? Aega veel on,“ andis Ibrahimovis salapärase vastuse.

Viimastel päevadel on Ibrahimovici üha enam seostatud kontoritööga, sest vahetult pärast tema lõpetamist otsustas Milan vallandada nii Paolo Maldini kui ka Frederic Massara, kes tegutsesid klubis vastavalt tehnilise- ja spordidirektorina.

Sellele viitasid ka üritust väisanud fännid, kes Ibrahimovicilt võimaliku Milani naasmise kohta uurisid.

„Ma olen uhke, et inimesed tahavad mind Milanos uues ametis näha. Milan on mu südamesse jäänud. Asjad, mida seal läbi elasin, jäävad igaveseks mu sisse ja nende fännide kirg on mulle väga oluline,“ vastas Ibrahimovic.

„Nüüd ma võtan aja maha ja eks ole näha, mis juhtub. Lõpetamisest on möödunud ainult kolm nädalat. Iial ei tea, äkki hakkan uuesti mängima. Võibolla olen juba järgmine kuu jälle Milani trennis,“ viskas Ibrahimovic nalja.

Kodulinnas Malmös karjääri alustanud Ibrahimovic jõudis lisaks Milanile esindada nii Amsterdami Ajaxit, Torino Juventust, Milano Interit, FC Barcelonat, Pariisi Saint-Germaini, Manchester Unitedit ja LA Galaxy't.

Klubikarjääris pidas ta 866 kohtumist ning lõi selle ajaga 511 väravat. Rootsi koondist esindas ta 122 kohtumises, milles lõi rekordilised 62 väravat. Kokku võitis ta 34 tiitlit.