Rene parimateks saavutusteks on hooajal 2020 saavutatud Euroopa meistritiitel ja 2021. aastal võidetud MM-hõbe. Chodziezis oli teda aga ootamas kõva konkurents poolakate ja slovakkide näol.

Laupäeva hommikune vabatreening tervitas sõitjaid sooja ilma, kuid ka kõvemate tuuleiilidega. Sõtjad olid sunnitud paatide seadistusi ümber muutma, et paadid tuulega lendu ei läheks.

Ajasõidust sai Suuk esialgu kuuenda aja, kuid ajasõidu viimasel 10 minutil oli võimalus kõigil korraga veepeal olles oma tulemust parandada ja seal sõitiski Suuk välja kolmanda koha. Ajasõidu võidu võttis kohalik võidusõitja Cezary Strumnik, kellele järgnes vaid 0,26 sekundilise vahega Läti võidusõitja Janis Badaukis.

Esimeses stardis sai parima lähte Strumnik ja tema kõrval teine kiire poolakas Bartosz Rochowiak. Badaukisel head starti ei olnud ning ta langes kohe esimeses pöördes esikolmiku konkurentsist. Suuk võttis pöördepoisid paremini kui Rochowiak ja teisel ringil õnnestus tal poolakast mööduda. Strumnik jäid püüdmatuks, Renele sõidust teine koht ja Rochowiak lõpetas kolmandana.

Teise sõidu stardis kõik kordus ja esikolmik lõpetas samas järjekorras - Strumnik, Suuk ja Rochowiak.

Kolmandas sõidus aga hakkas juhtuma - stardiliini rikkunud sõitjad tekitasid kaose, kus Itaalia võidusõitja Martina Barbarini oli sunnitud esimeses pöördepois tegema avarii leedulasest Arvydas Transeikaga. Mõlemad piloodid jäid terveks. Kordusstardis rikuti veel kord liini, aga enam punast lippu välja ei pandud. Sõit lõppes järjestuses Strumnik, Suuk ja poolakas Michal Pozniak. Peale zürii poolt sõitjate poolsete protestide lahendamist olid Strumnik ja Suuk võtnud kolmest sõidust maksimumpunktid ning neljandasse sõitu vajadus minna puudus. Neljandast sõidust võttis võidu Pozniak, teine oli slovakk Miroslav Bazinski ja kolmas Rochowiak.

Euroopa meistriks kuulutati Cezary Strumink, hõbemedali võitis Rene Suuk ja pronksile sõitis ennast Bartosz Rochowiak.

„Midagi kerget see võistlus ei olnud - kiired poolakad hingasid kogu aeg kuklasse. Väikesed tehnilised probleemid olid juba kodusel viimasel testil ja neid me kohapeal lahendada ei suutnud. Suured tänud meeskonnale, kes tegid ära tubli töö!“ võttis Suuk võistluse kokku Eesti Veemoto Liidu pressiteate vahendusel.

OSY-400 MM toimub juuli keskel Inglismaal Oulton Broadis.