Teise divisjoni võitis Ungari (456,5), kelle kõrval kerkivad astme võrra kõrgemale ka Ukraina (435,5) ja Leedu (372,5). Seejuures Leedu edestas vaid poole punktiga Sloveeniat. Välja langevad Island (246,5), Luksemburg (198) ja Moldova (170).

Teatejooksudes sündis kaks Eesti rekordit. Naiste 4x100 meetri teatejooksus sai Eesti võimaluse üksinda uuesti joosta, sest kolmapäevases jooksus rikkus Luksemburgi jooksja Eesti teatevahetuse. Miia Ott, Diana Suumann, Kreete Verlin ja Ann Marii Kivikas parandasid senist rekordit poole sekundiga ja said ajaks 44,21. Kokkuvõttes oli see teise divisjoni neljas tulemus.

„Kindlasti on veel vaja vahetusi lihvida ja viimistleda, aga õigel ajal ja õiges kohas jooksime rekordi ära,“ rääkis Verlin ERR-i otseülekandes.

4x400 meetri segateatejooksus püstitasid Lukas Lessel, Viola Hambidge, Rasmus Mägi ja Marielle Kleemeier Eesti rekordi 3.19,48. Naiste odaviskes parandas isiklikku rekordit Gedly Tugi, kes sai 60.19-ga teise koha.

„Olen võistlusega rahul, sest uus isiklik on uus isiklik,“ rääkis Tugi, kes parandas senist tippmarki üheksa sentimeetriga. „Seeria oli ka väga hea. Kui enne võistlust rääkisin, et kuues katse tuleb ettepoole tuua, siis esimese kolme katsega sain väga hästi hakkama. 60 meetrit on maagiline piir. Alla selle on natuke pea norgus, aga üle selle on juba hea meel.“

Meeste 200 meetri jooksus püstitas ajaga 20,94 isikliku rekordi Karl Erik Nazarov.

Eesti kogus lõpuks 298,5 punkti. Vahepeal ohtlikult lähedal olnud väljakukkumistsoon jäi lõpuks enam kui 50 punkti kaugusele.