Londonis Queens Clubi ATP turniiril alustas Alcaraz rabedalt. Avaringis alistas ta maratonlahingus prantslase Arthur Rinderknechi (ATP 83.) 4 : 6, 7 : 5, 7 : 6.

Teises ringis sai hispaanlane enda mängu käima ning võitis tšehhi Jiri Lehecka (ATP 36.) 6 : 2, 6 : 3.

Alcaraz servis kohtumise jooksul kolm ässa ja tegi kolm topeltviga, Lehecka lõi viis ässa ja patustas ühe topeltveaga. Hispaanlase esimene serv õnnestus 64%-liselt ja ta võitis 83% esimeselt servilt mängitud punktidest, tšehhi vastavad näitajad olid 60% ja 50%. Alcaraz realiseeris murdepalle 33%-liselt (3/9) ja Lehecka ei teinud ühtegi murret (0/3). Hispaanlane lõi kohtumise jooksul 21 äralööki ja tegi 7 lihtviga, Lehecka vastavad näitajad olid 12 ja 13.

„Pärast seda matši mu ootused suurenevad. Arvan, et olen valmis siin murul hea tulemuse tegema,“ rääkis Alcaraz kohtumise järel.

„Olen täna näidatud mängutasemega väga rahul. See oli tõeliselt kindel kohtumine. Naudin siin mängimist ja olen õnnelik, et pääsesis esimesse veerandfinaali.“

Turniiri veerandfinaalis kohtub Alcaraz bulgaarlase Grigor Dimitroviga (ATP 26.).

Kehv muruhooaja algus jätkus Halle ATP turniiril mänginud Stefanos Tsitsipasel (ATP 5.). Turniiri teises ringis alistas kreeklase Tšiili esireketi Nicolas Jarry (ATP 28.) 7 : 6, 7 : 5. Ka möödunud nädalal jäi Tsitsipase turniir lühikeseks, kui Stuttgarti avaringis võitis teda vanameister Richard Gasquet 7 : 6, 2 : 6, 7 : 5.