Naiste odaviskes teenis teise koha Gedly Tugi, kes viskas viiendal katsel uue isikliku rekordi 60.19. Teda edestas vaid lätlanna Lina Muze, kelle võidutulemus oli 62.38.

„Olen võistlusega rahul, sest isiklik rekord on isiklik rekord. Sain kohe kolmel esimesel katsel korralikud tulemused kirja. Ka kogu seeria on hea. 60 meetrit on maagiline piir. Kui tulemus jääb alla selle, siis lahkun sektorist, pea norgus,“ analüüsis Tugi ERR-ile antud intervjuus tänast võistlust.

Naiste odaviske Eesti rekord kuulub Liina Laasmale, kes 2016. aastal Rabati teemantliiga etapil viskas tulemuseks 63.65.

Meeste 200 meetri jooksus tegi elu kiireima stardi Karl Erik Nazarov. Tugevamas jooksus sai meie mees ajaks 20,94, millega Nazarov oli neljas. Kiireim oli slovakk Jan Volko (20.53), teisena lõpetas leedulane Gediminas Truskauskas (20.60) ja kolmas oli lätlane Oskars Grava (20.87).

„Rajaasetus mul kõige parem polnud,“ rääkis teisel rajal jooksnud eestlane ERR-i spordiportaalile. „Pika mehena polnud seal kerge püsida. Selles mõttes olen tulemusega rahul.“

200 meetri jooksu Eesti rekord kuulub Marek Niidule, kes karjääri parimas stardis sai kirja ajaks 20.43. Tänase tulemusega tõusis Nazarov Eesti kõigi aegade edetabelis teiseks.