Sloan tunnistas Westminsteri kohtus, et jälitas ja ahistas Londoni Chelsea jalgpallureid Ben Chilwelli ning Mason Mounti ja Brighton and Hove Albionist mängijat Billy Gilmouri. Sky Sportsi teatel mõisteti sotsiaalmeediatäht Sloan 12-ks kuuks vangi, mis ei lähe täitmisele, kui ta 18-kuulise katseaja läbib.

Lisaks peab inglanna maksma 1100 naela ulatuses kahjutasusid. 500 naela läheb Mountile, Gilmour ja Chilwell saavad 300 naela. Samuti peab Sloan käima 30 päeva rehabilitatsioonis ning tegema 200 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd.

Millest kõik alguse sai?

Juhtum sai alguse peost, mille korraldas Mounti klubikaaslane Ben Chilwell, vahendab Daily Mail. 24-aastane Mount kohtus seal suunamudija Orla Sloaniga ning prokurör Jason Seetali sõnul olid noored ka vahekorras.

Pärast üheöösuhet hakkas neiu aga Mounti ahistama. „Nad vestlesid kuus kuud, aga pärast seda mõistis Mount, et suhtest ei saa asja, ning ta otsustas asjale punkti panna,“ rääkis Seetal.

Paraku hakkas Sloan jalgpallurit kirjadega pommitama ning Mountil ei jäänud lõpuks muud üle kui naise number blokeerida. Sloanit see paraku ei takistanud ning ta ostis lõpuks koguni 21 erinevat SIM-kaarti, et Mountile sõnumeid saata.

„Ma ei osta enam süüa, et saaksin rohkem numbreid osta,“ kirjutas ta ühe Mountile saadetud pildi alla, vahendas hiljuti Daily Mail. „Sul tuleb mu vabandus vastu võtta, sest muidu avad sa uue peatüki, mis kannab nime „kuratlik neiu“. Lase mul vabandust paluda ja kõik korda teha.“

Viimaks jättis Sloan ta rahule, kuid ahistamine sellega ei piirdunud, sest naise järgmiseks sihtmärgiks sai Mounti endine tiimikaaslane Billy Gilmour, kes samuti Chilwelli korraldatud peol käis. Sloan saatis Gilmourile korduvalt sõnumeid ning teatas muuhulgas, et on jäänud rasedaks. Kohtu teatel oli rasedus naise poolt välja mõeldud. „See mõjus mulle väga negatiivselt. Ma ei suutnud magada ning pidin unerohtu kasutama,“ rääkis 22-aastane Gilmour.

Tunnistas süüd

Sky Sports vahendas, et Sloan tunnistas kohtus oma süüd nii Mounti kui Gilmouri ahistamise osas. Lisaks ahistas ta peo korraldanud Ben Chilwelli.

Inglanna advokaat Michael Cogan rääkis kohtus, et naine ei mõistnud, et suhe Mountiga edasi ei liigu. Cogan lisas, et Sloan kahetseb käitumist ning pole rohkem mängijatega ühendust võtnud.

Chilwell (26) ja Mount (24) on Inglismaa jalgpallikoondislased, kes aastaid Chelseasse kuulunud. Šotlane Gilmour (22) siirdus mullu Chelseast Brightonisse.