Eesti koondis koosseisus Jaan Puidet, Robin Kivi, Hendrik Eelmäe ja Oliver Metsalu läksid B-grupis alustuseks vastamisi Serbiaga. Eesti võitis tasavägise mängu 17:16.

Kivi ja Metsalu panustasid võitu viis silma, Eelmäe viskas neli ja Puidet kolm punkti. Serblaste resultatiivseim oli Marko Milakovic üheksa punktiga.

Õhtuses mängus kohtus Eesti Poolaga, kes avamängus kaotas 20:21 Saksamaale. Sedapuhku jäid poolakad peale 21:17. Eesti läks kohtumist 9:4 juhtima, aga võõrustajad jõudsid viigini 10:10. 13:13 seisult tegid poolakad 3:0 spurdi. Eesti jõudis veel punkti kaugusele (15:16), aga lähemale enam mitte.

Poola vastu kujunes meeste isiklik skoor järgmiseks: Puidet 8 punkti, Kivi 5 p, Eelmäe ja Metsalu 2 punkti. Poola poolel viskasid Adrian Bogucki ja Przemyslaw Zamojski vastavalt kaheksa ja seitse silma.

A-alagrupi liider on Saksamaa kahe võiduga. Poolal ja Eestil on võite üks, Serbia kaotas mõlemad mängud. Otsustav kolmas voor peetakse reede hilisõhtul. Eestlased mängivad kell 23.10 sakslastega, Serbia ja Poola kohtuvad nende järel. Veerandfinaali pääseb alagrupist kaks paremat.