Hein tõdes mängujärgselt, et soov oli ligi 12 000 pealise publiku ees Belgiat üllatada ning neilt punkte varastada. „Väga pettumust valmistav, lootsime siit punkte saada. Kodumäng, rahvast oli palju, väga äge atmosfäär, aga kahjuks ei suutnud ikkagi punkte kätte saada,“ ütles Londoni Arsenali puurilukk.

Avapoolajal oli Eesti mängus küllaltki sees ning Belgiaga mängiti kui võrdne võrdsega. 37. minutil ennetas Romelu Lukaku meisterlikult teda markeerinud Rasmus Peetsoni ning Belgia koondise kapteni löök keerulise nurga alt maandus Eesti väravas.

Romelu Lukaku avavärav.

Kolm minutit hiljem kahekordistas Belgia eduseisu, väravalööjaks taaskord Lukaku. „Natuke lihtsad väravad lasime,“ arvas Hein esimese poolaja lõpus mängu pöörde toonud momentide kohta. Nii mindigi poolajale Belgia 2 : 0 eduseisus.

Poolajapausil riietusruumis ei lasknud koondis kaheväravalises kaotusseisus pead norgu, vaid säilitati eneseusk ja positiivsus. „Vaatamata kahele väravale oli poolajal selge sõnum ja tunne, et oleme mängus sees,“ avaldas Hein. Üldplaanis oli väravavahi hinnangul esimene poolaeg siiski kontrolli all.

90 minuti järel oli tablool seis 0 : 3. Külaliste viimase tabamuse lõi mängu lõpuminutitel 20–aastane ääreründaja Johan Bakayoko. Eesti puurilukk nõustus, et kolm palli ühe mängu jooksul väravast välja korjata on liiga palju. „Iga värav on palju. Suur pettumus, natuke lihtsalt jälle,“ kirjeldas Hein napisõnaliselt ja pettunud näoilmega mängu lõpuhetkedel sündinud kolmandat tabamust.

Eesti juunikuu koondiseakna saldo oli kahest mängust üks punkt. Nädalale tagasi vaadates ütleb 21–aastane väravavaht, et eesmärk oli saada teenitust rohkem punkte. „Tahtsime kindlasti see aken punkte koguda. Ühe saime kätte, aga sellega ei saa kindlasti rahul olla.“

Järgmine meeste koondise kogunemine toimub septembris, kui A. Le Coq Arenal kohtutakse Rootsiga ja Brüsselis uuesti Belgiaga. Varasügisesse koondiseaknasse heidab Hein lootusrikka pilgu: „Ma usun, et meil on asju, mille kallal tööd teha ja paremad olla. Kindlasti saame ka palju positiivset siit koondiseaknast kaasa võtta.“