„Väga raske algus. Vastane mängis hästi, pani meile surve peale. Teadsime, et nii võib minna ja ei oleks pidanud olema üllatunud. Mängisime alguses väga närviliselt, liiga lihtsalt ja pehmelt. Peame alustama tugevamalt, kiiremalt ja panema ise vastasele rohkem survet peale, et nii kompaktseid liine liigutada. Esimesed minutid olid rasked,“ tõdes Tedesco.

„Lukaku esimene värav oli meile väga tähtis. Pärast seda meie mäng muutus. Enam polnud tunnet, et me oleksime närvis.“

Küsimusele, miks ta arvab, et ta mängijad võisid närvilised olla, vastas itaallane: „Siin mängida pole lihtne. Kui vaatate, et Austria, kes juhib meie gruppi nüüd 10 punktiga, võitis neid alles 87. minuti väravast...“

Belgia ajakirjanikud üritasid edasi arendada ka väravavaht Thibaut Courtois' laagrist lahkumise skandaali. Peatreeneri versiooni kohaselt lahkus Madridi Reali staar meeskonna juurest, kuna talle ei usaldatud laupäevases mängus Austria vastu kaptenipaela. Courtois' tegi aga eile avalduse, öeldes, et treener valetab ning põhjuseks oli hoopis põlvevigastus.

„Kõik, mis mul öelda oli, ütlesin ma teile juba eile. Üritasin teha lühidalt, aga olla väga aus. Rohkem pole minu asi meedia vahendusel seda lahata, vaid me peame lahendama seda isiklikul tasandil,“ sõnas Tedesco.

Kas see vahejuhtum võis teisi mängijaid tänaseks mänguks mõjutada? „Ei, ma ei usu. Meil oli väga hea nädal, eile hea treeningsessioon, tiimis hea atmosfäär. Kõik olid keskendunud. Tänane algus läks lihtsalt närvilisuse nahka.“