Kuigi Messi lepingu täpne sisu ja palganumber pole avalik, kirjutavad mitmed mainekad meediakanalid, et Messi aastapalk on Interis umbes 50 miljonit dollarit ehk veidi alla 46 miljoni euro.

Näiteks ameeriklaste ESPN teatab, et Messi leping on sõlmitud kahe ja poole aasta peale ning seda saab aasta võrra pikendada. Kogu kolme ja poole aasta pikkuse lepingu väärtus olevat 125–150 miljonit dollarit.

Fox Sports aga ütleb, et Messi aastapalk on 53,7 miljonit dollarit. Veel on spekuleeritud, et kui debüüthooajal teenib Messi 50 miljonit, siis teine hooaeg toob talle sisse 60 miljonit dollarit.

Praegustest Miami Interi mängijatest teenib 2023. aasta hooaja eest suurimat palka Venezuela ründaja Josef Martínez, kes saab aastas veidi alla 4,4 miljoni dollari.

MLSi kõrgeima palgaga jalgpallur on hetkel Chicagos Fire`s mängiv šveitslane Xherdan Shaqiri, kes teenib kaheksa miljonit dollarit aastas.

The Athleticu andmetel saab Messi lisatulu ka Apple'ilt MLS-liiga voogedastusteenuse tulust. Apple ja MLS sõlmisid kevadel 10-aastase ja 5,2 miljardi dollari suuruse lepingu.

Ka Messi pikaaegne toetaja ja MLS-i sponsor Adidas on argentiinlasele oma kasumist teatud osa pakkunud.

35-aastase Messi leping tema praeguse koduklubi PSG-ga saab läbi 1. juulil.

Interi tegevjuhi Jorge Masi sõnul teeb Messi nende eest debüüdi 21. juulil, kui USA ja Mehhiko ühissarjas kohtutakse Cruz Azuli meeskonnaga.