Maailma esireket Iga Swiatek kirjutas Kontaveiti lahkumisotsuse järel Twitteris: „Nii kahju seda lugeda. Soovin sulle kõike head, Anett.“

„Me armastame sind, Anett Kontaveit. Tänud kõigi nende mälestuste eest,“ teatas aasta esimese suurturniiri Australian Openi kodulehekülg.

Naiste profitennise organisatsioon WTA kirjutas: „Jääme sind igatsema, Anett. Ootame suure huviga, mis sa edasi teed.“

„Õnnitlused hämmastava karjääri puhul ja soovime sulle tulevikuks kõike paremat, Anett,“ kirjutasid Prantsusmaa lahtiste korraldajad vastuseks Kontaveiti Instagrami postitusele.

Sinna kirjutas oma pöördumise ka Kreeka tipptennisist Maria Sakkari: „Tunne uhkust kõige üle, mida sa saavutasid. Sa oled alati minu lemmik FaceTime’'i karantiinipartner.“

USA tennisist Sloane Stephens lubas Kontaveitile külla tulla. „Anett, ma pean nüüd sulle Eestisse külla tulema! Ma jään sind nii palju igatsema, et sa ei kujuta seda ette! Ma tean, et sinu elu järgmine peatükk saab olema hämmastav ja ma ei jõua ära oodata, et saada teada, mida sa järgmisena tegema hakkad. Ma ei jõua ära oodata, et sulle Wimbledonis suurim kalli teha. Armastan sind,“ kirjutas Stephens.

Oma viimase võistluse teeb 27-aastane Kontaveit Wimbledoni suure slämmi turniiril, mis algab 3. juulil.