Reinaas oli tiitlit kaitsmas kahes võistlusklassis - SKI GP3 ja SKI GP2.

SKI GP2 klassis näitas Reinaas head kiirust juba ajasõidust alates ja esimesest kahest sõidust võttis ta kindla võidu. Kolmandas sõidus suri paraku Reinaasi masin 3-4 minutit ennem finišit välja ja sellega kadus tiitli kaitsmise lootus. Kahe sõidu puntkidega saavutas Reinaas neljanda koha.

SKI GP3 klassis oli võrreldes eelmise hooajaga konkurents tugevamaks läinud ja kohal olid MM-tiitlit jahtima tulnud sportlased Austraaliast, Ungarist, Prantsusmaalt ja mitmetest teistest tugevatest jetispordiriikidest.

Esimeses sõidus tuli üllatuslikult võitjaks austraallane Jayden Richardson. Teise koha sai Csongor Jászai Ungarist ja kolmas oli Reinaas. Kaks järgmist sõitu võitis eestlane ning see tagas talle SKI GP3 klassi MM-tiitli.

„Ski GP2 klassis olid head stardid ja hea kiirus, sõitsin turvaliselt ja võitsin kaks esimest sõitu. Kolmandas sõidus samuti stardivõit ja turvaline edu, kuid kahjuks rikkus tehniline rike ca 3-4 minutit ennem sõidu lõppu minu võidu selles klassis. Muidugi on sellest kahju, aga see on tehnikasport ja sellisel tasemel sarnaseid asju ikka juhtub. Aga vähemalt SKI GP3 klassi MM-tiitel on kindlalt meie ja oleme vâga uhked selle võidu üle,“ võttis Reinaas Eesti Veemoto Liidu pressiteates võistluse kokku.

GP1 klassidele oli Olbias sõidetud võistlus jetispordi MM-sarja esimeseks etapiks. Erinevates kategooriates oli stardis üle 130 sportlase ja esindatud oli lausa 24 riiki. Eesti sportlasi oli MM-il kaasa sõitmas kaheksa. Mattias Siimanni parimaks tulemuseks jäi Runabout GP2 klassis neljas koht ja kangemas Runabout GP1 klassis sama tehnikaga välja sõidetud kaheksas koht.

Runabout GP4 klassis saavutasid Henry Kiisa ja Marek Laanisto vastavalt kuuenda ja seitsmenda koha ning Karl Kesküla tuli kolmeteistkümnendaks. Runabout Ladies GP4 klassis saavutas Annemarie Randla kuuenda koha ja SKI GP2 klassis tuli Marlon Tiik samuti kuuendaks.

Jasmiin Üpraus võitis klassis SKI Ladies GP1 ajasõidu ja esimese võistlussõidu, kuid teises sõidus sissetulnud viga andis eelised prantslannadele Estelle Poret-ile ja Jessica Chavannile. Chavanne võitis, Poret teine ja Üpraus kolmas. Viimases stardis kordus sama ja SKI Ladies GP1 klassi MM-sarja Itaalia GP etapivõit läks Jessica Chavannile, teine koht kuulus Poretile ja Üpraus teenis etapilt kolmanda koha punktid.