Delfi vormeli-podcast „Ringiga ees“ võttis värskelt lõppenud Kanada GP ja pika vormelinädalavahetuse kokku. Kvalifikatsioonis draamast tänu vihmale ja erinevatele rehvitaktikatele puudust ei tulnud.

Pühapäevane võidusõit tõestas taaskord, et tänavune MM-tiitel onrändamas Hollandisse. Küll aga pakkusid vägeva heitluse kahe peale kokku üheksa MM-tiitlit võitnud Lewis Hamilton ja Fernando Alonso. Pikema õlekõrra tõmbas lõpuks Alonso. Mis aitas hispaanlase teiseks?

Nädalavahetuse suurimaks üllatajaks oli Williams eesotsas Alexander Alboniga, kes suurepärase sõiduga pigistas Williamsiga välja seitsmenda koha. Mis oli Alboni edu võti? Mis on juhtunud AlphaTauriga, kes üldarvestuses langenud viimaseks?

Lisaks tuli juttu Ferrari tiimist, kes paistis nädalavahetusel silma nii ülima plähmerdamise kui ka tarkade otsustega, F1 populaarsusest ning Verstappeni ülemvõimu mõjust sellele ja paljust muust.

Nendel ja teistel teemadel arutlesid saates „Ringiga ees“ Delfi sporditoimetuse reporter Kaspar Ruus, tuntud vormeliekspert ja Viaplay kommentaator Tarmo Klaar ning pikaaegne F1 jälgija Kaspar Kütt.

NB! Saatesse on oodatud ka igasugused vormeliteemalised küsimused. Küsimusi ja mõtteid saab saata aadressile: ringigaees@delfi.ee.

„Ringiga ees“ on saadaval ka Spotifys, iTunesis ja teistes podcast’ide rakendustes, samuti Delfi Tasku äpis, mille leiab Google Playst ja Apple Store’ist.

Head kuulamist!