Eesti – Belgia EM-valikmänguks oodatakse tribüünidele ligi 12 000 pealtvaatajat, teatas EJLi pressiteenistus esmaspäeva õhtul.

Suure publikuhuvi tõttu soovitab jalgpalliliit kõigil piletiomanikel staadionile saabuda varakult, et vältida järjekordade tekkimist ning saada osa mängueelsest melust.

Alates kell 19.00 on staadioni kõrval avatud festivaliala, kus astub kell 19.30 tunniajase programmiga üles aasta artist Stefan. Festivalialal tervitab külalisi maskott Siil, tühjade kõhtude ja joogipoolise eest kannavad hoolt Amps ja VLND Burger. Huvilistele on uudistamiseks välja pandud ABC Motorsi sõidukid. Festivalialalt leiab põnevaid atraktsioone, kus saab panna proovile oma täpsuse ja osavuse. Jalgpallisõpru ootab fännikaup, mida saab soetada festivalialal asuvatest müügitelkidest. Alal liiguvad ringi ka jalgpalliliidu vabatahtlikud, kes müüvad mängukavasid ja värvivad soovijatel põsed sinimustvalgeks.

Õige lahingumeeleolu loomisele aitab kaasa ka A. Le Coqi löögirühm, kes saadab trummirütmide saatel pealtvaatajad staadionile. Festivaliala lõpetab tegevuse 45 minutit enne avavilet, staadioni sissepääsud avatakse 19.45. Koondised alustavad mängueelse soojendusega kell 21.00, Tartu Akadeemilise Meeskoori esituses kõlab hümn kell 21.30 ning kohtunik annab avavile kell 21.45. Mängu esitleb EJLi suurtoetaja Coolbet.

Autoga saabujatel tuleb arvestada, et A. Le Coq Arena läheduses on parkimine ainult erilubadega. Liikumiseks tuleks võimalusel kasutada ühistransporti või tulla staadionile jala. Elron paneb 20. juunil Tallinnas A. Le Coq Arena jalgpallistaadionil toimuva Eesti – Belgia EM-valikmängu järel Tartu ja Keila suundadel käiku täiendavad öised lisarongid.

Eesti – Belgia mängust alustab toitlustaja Amps koostöös Ringoga müügipunktides korduvkasutatavate joogitopside süsteemi. Jooki ostes tuleb tasuda korduspakendi pant 1 euro (lisandub joogi hinnale). Pakendi tagastamine on tehtud lihtsaks, selleks ei pea laadima telefoni mitte ühtegi rakendust. Täpsemad juhised topside tagastamiseks leiab SIIT ning kõikide 50 tagastuskasti juurest.

Mängu otsepilti on tasuta võimalik jälgida Viaplay vahendusel.

1x
00:00