Matši peakohtunik on John Beaton, kes on 2012. aastast FIFA kategooria kohtunik, teatab EJLi pressiteenistus.

Beaton on muuhulgas teenindanud UEFA Meistrite liiga, Euroopa liiga ja Konverentsiliiga kohtumisi. Eesti – Belgia omavahelist kohtumist on Beaton vilistanud varemgi – 2017. aastal A. Le Coq Arenal peetud MM-valikturniiril, mil külalised võitsid Eesti koondist tulemusega 2:0.

Äärekohtunikena tegutsevad Daniel McFarlane ja Douglas Potter. Neljanda kohtuniku rolli täidab Matthew MacDermid. Valikmängu videokohtunikeks on David Coote (Inglismaa) ja Nicholas Walsh (Šotimaa).

Eesti ja Belgia koondised lähevad EM-valikmängus vastamisi 20. juunil A. Le Coq Arenal. Kohtumise eel avatakse staadioni kõrval festivaliala kell 19 ning seal astub tunniajase programmiga üles aasta artist Stefan, kes alustab kell 19.30. Staadioni sissepääsud avatakse 19.45. Koondised alustavad mängueelse soojendusega kell 21.00, Tartu Akadeemilise Meeskoori esituses kõlab hümn kell 21.30 ning kohtunik annab avavile kell 21.45. Mängu esitleb EJLi suurtoetaja Coolbet.

Viimased 500 pääset Eesti – Belgia mängule on müügil Eesti Jalgpalli Liidu kodulehel ja Piletilevis. Mängu otsepilti on tasuta võimalik jälgida Viaplay vahendusel.

Jalgpalliliit soovitab kõigil huvilistel tulla kohale varakult ja varuda staadionile sisenemiseks piisavalt aega. Autoga saabujatel tuleb arvestada, et A. Le Coq Arena läheduses on parkimine ainult erilubadega. Liikumiseks tuleks võimalusel kasutada ühistransporti või tulla staadionile jala. Elron paneb 20. juunil Tallinnas A. Le Coq Arena jalgpallistaadionil toimuva Eesti – Belgia EM-valikmängu järel Tartu ja Keila suundadel käiku täiendavad öised lisarongid.