Kohtumine katkestati, kui kolmandat veerandaega jäi mängida veidi alla kolme minuti ja Olympiacos juhtis 28 punktiga 63 : 35. Kodumeeskonna esituses pettunud Panathinaikose fännid hakkasid väljaku poole loopima veepudeleid ja signaalrakette.

Vaatamata sellele, et palliplatsi ja tribüüni vahele on paigaldatud võrgud, jõudsid mitmed raketid Olympiacose vahetusmängijate pingini. Pärast mõningast mõtlemisaega kuulutasid kohtunikud mängu lõppenuks ning otsustasid saali evakueerida.

Kui enamik fänne lahkusid saalist rahulikult, siis teatud seltskond otsustas murda puruks kümneid istmeid ning visata need väljaku poole. Basketnews andmete kohaselt varastati ja hävitati ka mänguametnike laualt tehnikat.

Kohtumise järel määrati Panathinaikosele tehniline kaotus, mis tähendab, et riigi meistriks tuli teist aastat järjest Pireuse Olympiacos.

Lisaks kõigele peab Panathinaikos fännide huligaanitsemise tõttu mängima järgmised neli kohtumist kinniste uste taga. Samuti võetakse neil järgmise hooaja liigatabelist maha kaks punkti.