Helisngi olümpiastaadionil toimunud kohtumist alustas teravamalt kodumeeskond ning juba 13. minutil avati mänguskoor, kui Teemu Pukki söödu järel toimetas palli väravasse Joel Pohjanpalo. Sloveenidel oli avapoolajal mitu head võimalust mänguseis viigistada, kuid Benjamin Sesko luhtas kahel korral hiilgava võimaluse. 15-minutilisele vaheajale mindi Soome 1 : 0 eduseisus.

Teist poolaega alustas paremini Sloveenia koondis. Kohtumise 56. minutil avanes imeline võimalus Petar Stojanovicil, kuid tema üritusele sai sõrmed vahele Soome puurilukk Lukas Hradecky. Soome ootas kannatlikult ja distsiplineeritult kaitses mängides oma võimalusi ning peagi tõi see neile ka edu. Matši 64. minutil oli taaskord aktsioonis Pukki, kelle täpse söödu järel Oliver Antman põhjanaabrid 2 : 0 juhtima viis. Sloveenid üritasid kõigest väest Soome väravalukku lahti muukida, kuid täna see ei õnnestunud. Lõpuvile kõlades ilutses tablool kodumeeskonna 2 : 0 võidutulemus, millega tõusti alagrupi virtuaalseks liidriks.

Kaks võitu ja ühe kaotuse teeninud Soome tõusis enne õhtuseid kohtumisi H-alagrupi liidriks, olles kogunud kuus punkti. Sama punktisaldo peal on ka Sloveenia, kuid edu omavahelistes mängudes annab eelise ja virtuaalse alagrupi esikoha põhjanaabritele.

Õhtul toimub samas Alagrupis veel kaks kohtumist, kui 21.45 mängivad omavahel Taani ja Põhja-Iirimaa ning Kashastan ja San Marino.