Eelmisel hooajal karjääri lõpetanud Vettel osaleb Red Bulli promoüritusel, mis toimub Nordschleife 12-tunni võidusõidu raames. Lisaks temale saab Nürburgringi rajal kätt soojas hoida ka praegune Red Bulli testisõitja Daniel Ricciardo.

Kui 35-aastane sakslane saab istumise alla RB7 masina, mis tõi talle 2011. aastal teise MM-tiitli, siis Ricciardo käsutusse antakse RB8 vormel, millega Vettel võidutses ka 2012. aastal.

Valitseva maailmameistri Max Verstappeni sõnul soovis ta tegelikult hoopis ise Nürburgringil sõita, kuid Red Bulli nõunik Helmut Marko ei kiitnud paraku plaani heaks.

„Ma tahtsin seda teha, aga Helmut ei lubanud. Ta teadis, et ma oleksin hakanud seal piire kompima,“ rääkis Verstappen sel nädalavahetusel toimuva Kanada GP eel.

„See tuli meil teemaks ja laua taga istunud Helmut ütles, et „Ei, ei, ei, seda sa ei tee!“" lisas Verstappen.

Hollandlane tahtis küll Nürburgringi rajarekordi (5.19,546) enda nimele saada, aga tema hinnangul poleks risk ennast ilmselt õigustanud.

„Ma oleksin seda kindlasti üritanud, aga selleks on vaja korralike rehve, mis pole seal lubatud,“ selgitas Verstappen.

„Seal on riskantne sõita. Kõik sõltub sellest, kui tugevalt rajapiirdeid tabada, aga mõistagi pole see tavaliselt kellelgi plaanis. Loodetavasti saan seal kunagi siiski sõita,“ lisas ta.

Pikalt F1-sarja kuulunud Nürburgringil peeti viimane MM-etapp 2013. aastal ning toona noppis võidu justnimelt Vettel.