The Guardian kirjutab, et NBA finaalseeria neljandat mängu väisanud McGregorit kahtlustatakse Miami Heati areeni tualetis naise vägistamises.

Advokaat Ariel Mitchelli sõnul aitasid olukorrale kaasa nii kodumeeskonna kui ka NBA turvamehed, tänu kellele õnnestus McGregoril ohver oma sõbrannast eraldada. „Turvamehed ei lubanud tal WC-st väljuda ega kellelgi teisel, kaasa arvatud ta sõbrannal, sinna siseneda,“ lausus Mitchell Miami Heatile, NBA-le ja McGregorile saadetud kirjas.

Väidetavalt surus McGregor naisele keele vägisi suhu ja suudles teda agressiivselt. Ohvril õnnestus küll McGregori haardest vabaneda, tuues vabanduseks, et peab urineerima, aga vabavõitleja ei jätnud jonni ja käskis naisel endale oraalseksi pakkuda.

Intsident päädis lõpuks sellega, et vastu seina surutud naine lõi McGregorit korduvalt küünarnukiga ja jooksis tualetist välja.

Kuigi McGregori esindaja sõnul on süüdistused alusetud, siis peale Miami politsei algatasid uurimise ka NBA ja Miami Heat.

34-aastane McGregor on endine UFC maailmameister nii sulg- kui ka kergekaalus. Oma viimase matši pidas ta Dustin Poirier’ vastu 2021. aastal ja murdis siis jalaluu.