Argentiinlaste väravaarve avas juba teisel minutil koondise kapten Lionel Messi, kes kena kauglöögiga palli võrku saatis. 35-aastane vutitäht lõi värava kohtumise 79. sekundi järel, mis on Lõuna-Ameerika jalgpalliliidu CONMEBOL teatel Messi profikarjääri kõige kiirem värav. Argentinale kindlustas 2:0 võidu German Pezzella, kes 68. minutil jala valgeks sai.

CNN tõi välja, et Messi on löönud värava kõikidel mänguminutitel peale kohtumise avaminuti. Enim väravaid on ta kirja saanud matšide 87. minutil (16). Seni on suutnud kolm mängijat jalgpalliajaloos lüüa vähemalt ühe värava kohtumise igal minutil. Sellega on hakkama saanud portugallane Cristiano Ronaldo, uruguaylane Luis Suarez ja nüüdseks karjääri lõpetanud rootslane Zlatan Ibrahimovic. Täpsustuseks: jutt käib normaalaja minutitest ehk 1. - 90. minutini.

Argentina peab juunis veel ühe sõprusmängu, kui 19. juunil kohtutakse Indoneesiaga.

Argentina koondis on võitnud nüüdseks üheksa kohtumist järjest. Lõuna-Ameerika koondis kaotas viimati detsembris Kataris toimunud MM-il avavoorus Saudi Araabiale. Tasub mainida, et enne toonast kohtumist oli Argentinal käsil 36-mänguline kaotusteta seeria.