Soome läks 53. minutil juhtima Stanislav Baranovi tabamusest, Eesti viigistas seitse minutit hiljem Karel Mustmaa penaltist. Mängu saatuse otsustanud 11 meetri karistuslöögi realiseeris soomlastel Vaasa PS-i ründaja Roni Hudd.

„Mängisime väga hea esimese poolaja. Suutsime palliga leida üles head käigud, mida olime nii vastase analüüsis kui treeningutel läbi käinud. Ka kaitsefaasis suutsime vastase põhilised käigud kinni panna ja oma kaitseblokk korras hoida. Sellel turniiril üritame taktikaliselt oma mängu ampluaad laiendada: proovime kahe ründajaga formatsiooni. Täna oli esimene kord, kui seda võistlusmängus tegime ning esimese korra kohta täitis meeskond oma ülesandeid väga hästi,“ rääkis koondise peatreener Joel Indermitte Eesti jalgpalliliidu kodulehe vahendusel.

„Teine poolaeg läks arusaadavalt nii vahetusi kui mängijate füüsist silmas pidades lahtisemaks. Suures pildis oli võrdne mäng, kus mõlemal poolel oli häid võimalusi,“ rääkis Indermitte. „Mul ei ole poistele midagi ette heita: nad tõesti tahtsid ja töötasid palju. Ma arvan, et viik oleks olnud igati aus tulemus, aga kaugel ei olnud ka see, et oleksime ise mängu ära napsanud. See on jalgpalli võlu ja valu, aga kahjuks läks täna nii.“

84. minutil oli Eestil endal suurepärane võimalus juhtima minna, kui kontrarünnaku lõpetuseks leidis Tristan Pajo hea sööduga Joosep Põdra, kelle löök läks napilt raamidest mööda.

Soomele penalti toonud vea tegi karistusala paremas ääres otsajoone lähistel Jegor Žuravljov. Telepildi järgi oli tegu tavapärase palli klaarimisega auti, kuid kohtunik nägi narvalase libistamises, tald ees, määruste rikkumist.

Mängu saab täispikkuses vaadata siit: