Esmalt Tartu 2024 Cycling Teami tegemistest, kelle spordidirektorina Kirsipuu tegutseb. Mõned ilusad sähvatused on sekka sadanud, aga üldiselt kulgeb hooaeg keeruliselt. Pitsitavad mured meeskonna eelarvega ja selles osas üleskutse kuulajatele – kellel on tahtmist ja võimalust Eesti rattatiimile õlga alla panna, tehke seda. Iga abi on teretulnud.

Kindlasti on tiimil võimalus vastu pakkuda ka sponsorväljundit, lisaks kodukamaral sõitmisele kuuluvad võistlusgraafikusse päris mitmed Euroopa riigid.

Tänavu veebruaris käidi esmakordselt võistlemas isegi Aafrikas, Rwanda velotuuril. Sellest kõigest tehakse saates ka juttu.

Saate teine pool kulub välisklubides sõitvate meeste võistlusvormi ja tulemuste analüüsile. Kellega võiks minna maailmameistrivõistlustele ja kas üldse?

Nagu elus ikka, on nii neid, kellel käesolev hooaeg pigem õnnestunud ja rõõmu pakkunud ning neid, kellel olnud kas ebaõnne või lihtsalt pole loodetud tasemel välja vedanud.

Jaan Kirsipuu on väljaütlemistes aus, andes otsesõnu mõista, et mõnel mehel tuleb peeglisse vaadata ning edasiminekuks õiged järeldused teha.

Vestlust veab Ivar Jurtšenko.

Head kuulamist!

Meid on võimalik kuulata ka Delfi Tasku äpi kaudu. Laadi rakendus alla kas App Store’ist või Google Play'st!