Madridi Real peab Saksamaa klubile Dortmundi Borussiale tasuma esialgu 103 miljonit eurot. Koos erinevate boonustega võib üleminekusumma kasvada 134 miljoni euroni.

19-aastane Bellingham sõlmis Realiga kuueaastase lepingu. Hispaania klubi esitleb mängijat Madridis pidulikult neljapäevasel pressikonverentsil.

„Suur tänu kogu Dortmundi perekonnale ja fännidele viimase kolme aasta eest. On olnud au seda särki korduvalt kanda, seda nii parematel kui halvematel aegadel. Kuigi mul on hea meel uue peatüki üle, ei unusta ma kunagi teekonda, kuidas sinna jõudsin,“ sõnas Bellingham Dortmundi pressiteate vahendusel.

Jalgpallimaailma üks viimaste aastate säravamaid noormängijaid mängis Dortmundi särgis kolm hooaega. Saksamaa klubi maksis 2020. aastal Birmingham Cityle mängija eest ligi 30 miljonit eurot.

Dortmundi särgis sai Bellingham 92 mänguga kirja 24 väravat ning 25 resultatiivset söötu. Oma esimesel hooajal Saksamaal valiti ta Bundesliga aasta uustulnukaks. Tänavuse hooaja järel pälvis ta kogu liiga parima mängija auhinna.

Inglismaa koondises on 19-aastasel poolkaitsjal kirjas juba 24 mängu ning üks värav.