Seeria viimaseks jäänud mängus alistas Las Vegase klubi koduväljakul Panthersi koguni 9:3. Avakolmandiku võitsid võõrustajad 2:0. Teise perioodi alguses vähendas Aaron Ekblad kaotusseisu minimaalseks.

Sellele vastasid Vegase mängijad 4:0 spurdiga ning läksid viimasele vaheajale vastu 6:1 eduseisus. Kolmanda perioodiga vormistasid võõrustajad 9:3 võidu.

Vegas Golden Knightsi eest viskas Mark Stone kolm väravat, tabamuse said kirja ka Nicolas Hague, Alec Martinez, Reilly Smith, Mike Madio, Ivan Barbashev ja Nicolas Roy. Panthersi kaks viimast väravat kirjutasid oma nimele Sam Reinhart ja Sam Bennett.

2017. aastal asutatud Golden Knightsile oli see esimeseks Stanley karika võiduks. Klubi jõudis finaali ka debüüthooajal, toona jäädi otsustavas seerias alla Washington Capitalsile.

„Uskumatu. Vaatan oma tiimikaaslastele otsa... See on minu elu üks hullumeelsemaid tundeid praegu,“ rõõmustas kübaratrikiga hakkama saanud Stone TNT vahendusel. „See, et saime 25-30 parima sõbraga koos sellega hakkama, teeb kõik veel erilisemaks.“

Florida Panthers pole veel kordagi Stanley karikat võitnud. Tänavune finaal oli neile klubi ajaloos teine. Esimest korda pääses tiim finaali hooajal 1995/1996.