Et valikmängule on oodata enam kui 10 000 pealtvaatajat, soovitab jalgpalliliit kõigil huvilistel osta pääse varakult eelmüügist – nii on võimalik valida meelepärane istekoht ja parim hind.

Eesti Jalgpalli Liidu peadirektor Tõnu Sirel tuletab meelde, et sujuvaks sissepääsuks tasub varuda aega ning jälgida piletile märgitud informatsiooni. „Kõige olulisem on aja varumine ning pileti- ja turvakontrolliks valmistumine – nii säästate enda ja teiste aega,“ ütles Sirel.

Piletikontrolliks tuleb pääse varakult välja otsida. Kui pilet on telefonis, tuleb skannimisel arvestada, et telefoni ekraani heledus oleks keeratud maksimumini ja telefoni ekraan oleks terve (katkise ekraani puhul on ruutkoodi lugemine raskendatud). Samuti tuleb piletit lugejasse näidata nii, et terve pilet on ekraanil, mitte eraldi suurendada triip- või ruutkoodi. Noorte seas on populaarne telefoni ekraani värvide tagurpidi keeramine, kuid sel juhul lugeja ei tööta ehk siis edukaks piletikontrolliks tuleb telefoni ekraani värvid panna tavarežiimile.

Elron paneb käiku lisarongid

„Eesti-Belgia valikmängule jalgpallis oodatakse pealtvaatajaid üle Eesti. Meie jaoks on oluline, et ka kaugemalt tulijad saaksid mängule tulemiseks kasutada kiiret rongisõitu ning ei peaks muretsema Tallinnas parkimiskoha leidmise pärast,“ ütles Elroni müügijuht Ronnie Kongo. „Seepärast kasutame mängule jõudmiseks sobivatel kellaaegadel suuremaid ronge ning lisasime Tartu ja Keila suundadele ka hilisemad väljumised, et kõik saaksid mängu lõpuni vaadata ja jõuaksid mugavalt ning turvaliselt koju.“

„Tegemist on Eesti meeste koondise läbi aegade 500. ametliku kohtumisega ja publiku huvi selle vastu on väga suur. Parkimine A. Le Coq Arena ümber on mängupäeval piiratud, seega on suur heameel, kui pealtvaatajad saavad liiklemiseks kasutada rongi. Ootame koondise mängule jalgpallisõpru kõikjalt üle Eesti,“ ütles Eesti Jalgpalli Liidu peadirektor Tõnu Sirel.

Lisarongid väljuvad järgmiselt:

  • erirong Tartu suunal väljub 21. juunil kell 00.12 Kitseküla peatusest (Balti jaamast kell 00:07) ning see peatub Ülemistes, Tapal, Tamsalus ja Jõgeval. Rong jõuab Tartusse kell 2:11;

  • erirong Keila suunal väljub 21. juunil kell 00.12 Lilleküla peatusest (Balti jaamast kell 00:08) ja see peatub kõikides Keila suuna peatustes, välja arvatud Padula. Rong jõuab Keilasse kell 0.44.

Rongipiletid soovitame osta ette veebilehelt www.elron.ee. Kuna lisarongid väljuvad pärast südaööd, tuleb sõidu kuupäevaks valida 21. juuni.