Delfi Tasku stuudiosse kutsusime külla endise saalivõrkpalluri, praegu rannavollet harrastava Siim Ennemuisti ning spordireporteri ja rannavõrkpalliüritusi korraldava Beach44 ühe eestvedajatest Karl Rinaldo.

Võtsime luubi alla rannavolle olukorra Eestis. Kuidas spordiala populariseerimine Maarjamaal edeneb? Mis variandid on meie esipaaril Kusti Nõlvakul ja Mart Tiisaarel pääseda Pariisi olümpiale?

Ennemuist, kes möödunud nädalavahetusel koos Cris Karlis Lepaga sai Rakveres Suvetuuri etapil teise koha, võttis võistluse kokku ning rääkis tulevikuplaanidest. Lisaks tuli juttu ka saalivõrkpalli ning kergejõustikuteemadel ja paljust muust.

Nagu ikka, panime külalised proovile ka spordiviktoriiniga. Rinaldo ja Ennemuist said testida oma teadmisi olümpiamängude kohta. Kui vastus on õige, läks punkt külalistele, kui vale, siis jääb punkt „majja“.

Küsimused koostas Delfi sporditoimetuse reporter Madis Kalvet.

Saadet saab kuulata ka uuest Delfi Tasku keskkonnast. Delfi Taskul on nüüd ka äpp, mida saab Androidile alla laadida Google Play'st ja iPhone'ile App Store'ist.

Head kuulamist ja nuputamist!

Vasakult saatekülalised Siim Ennemuist ja Karl Rinaldo ning paremal saatejuht Kaspar Ruus