30-aastane Bö tegi oma Kongvingeris asuvas kodus aiatöid, kui teda hammustas rästik. Sportlase meenutusel ta ei pannud seda alguses tähelegi. „Tuppa minnes nägin, et mul jalg on verine. Mul oli säärel kaks torkehaava. Panin sellest üks pluss ühe kokku,“ muljetas Bö Norra ringhäälingule.

Mitmekordne maailmameister läks kiirabisse. „Minu eest hoolitseti hästi. Loodan, et see madu annab mulle samad võimed, nagu andis see ämblik Ämblikmehele,“ viskas nalja sportlane, kelle sõnul midagi hullu siiski polnud.

Norra meedia sõnul on Bö end suvel siiski natuke käest lasknud ja möödunud nädalavahetusel toimunud rullsuusavõistlusel oli ta ilmselgelt vormist väljas. Bö suvine ebaõnn ei piirdu ainult hiljutise maohammustusega, sest õnnetusse sattus ta ka kodumaja keldris, kus ta komistas jooksulindil. „Ma polnud tähelepanek ja lendasin näoga seina,“ meenutas norralane, kes suutis enda sõnul lisaks ka batuudil seljale häda teha.

„Kõik see tuli korraga. Oli raske kuu, asjade kuhjumine natuke hirmutas, kuid midagi hullu ei ole. Töötan end üles,“ lubas 17 maailmameistritiitlit ja viis olümpiakulda võitnud sportlane.