Kanada servikahur lõi tund ja 24 minutit kestnud kohtumises 15 ässa, kuid patustas ka seitsme topeltveaga. Esimeselt servilt võitis Raonic koguni 92% punktidest, Kecmanovici sama näitaja oli 65%. Kümnest murdepallist realiseeris Raonic kolm ning serblane viiest ühe.

Teises ringis läheb Raonic vastamisi austraallase Jordan Thompsoni (ATP 103.) või prantslase Giovanni Perricardiga (ATP 223.).

„Olen andnud endast maksimumi ja tahan näha kui kaugele see mind viib,“ rääkis Raonic, kes pidas viimase võistlusmatši 2021. aasta juulikuus.

„Ma ei saanud terve aasta ainsatki palli lüüa ja nüüd mängisin sellise rahvahulga ees. See oli päris närvesööv, olin selle tunde juba unustanud. Kui aus olla, siis tühjade tribüünide ees olnuks kergem mängida,“ viskas Montenegros sündinud tennisist nalja.

„Võtan päev korraga. See oli südantlõhestav, kui ma ei saanud pikka aega midagi teha ja on tore tagasi olla. Mul on võimalus väljakul viibida, mängida, võistelda, treenida ja näha, kuhu see mind viib. Nii et olen väga tänulik,“ lisas Raonic.

Kohtumise tipphetked:

32-aastane Raonic on karjääri jooksul võitnud kaheksa ATP tiitlit. 2016. aastal jõudis ta Austraalia lahtistel poolfinaali ning Wimbledonis lausa finaali, kus tunnistas küll Andy Murray 6:4, 7:6 (3), 7:6 (2) paremust.