Lepistu mängis Levadia särgis aastatel 2019 kuni 2022, kuid seda aastat alustas ta Rumeenia kõrgliigaklubis CS Mioveni. Sel nädalala teatas Eesti meeskond, et kadunud poeg jõudis koju tagasi.

Brent Lepistu sõnul on tal hea meel Levadia naasta. „Olen tagasi, et aidata meeskonda püstitatud eesmärkide saavutamisel. Olen meeskonna tegemistega hoidnud end vahepeal kursis ning soovin oma kvaliteedi ja kogemustega meeskonda täiendada. Usun, et oleme koos veel ühtsemad ning tugevamad. Vamos Levadia!“ lausus ta pressiteates.

Klubi president Viktor Levada tervitas Brenti tagasi koju. „Ta toob võistkonnale rohkelt kogemust ja tõstab meeskonnale kasulikku konkurentsi. Khanemine meeskonnaga toimub kindlasti kiirelt, teades tema iseloomu ja võimeid. Soovin Brentile kui ka meeskonnale palju edu püstitatud eesmärkide täitmisel,“ rääkis Levadia juht.

Flora süsteemis üles kasvanud Lepistu on karjääri vältel kandnud ka Norra klubi Kristiansundi ja soomlaste Lahti särki. Levadiaga võitis ta 2021. aastal karika, 2022. aastal nii Eesti meistritiitli kui ka superkarika. Sealjuures tõusis Lepistu toona ka tiimi kapteniks. Eesti rahvusmeeskond on poolkaitsja esindanud 13 matšis.

Tänavu on Levadia 17 liigamänguga kogunud 40 punkti, Floral on neist kaks silma enam.