Külgkorvide võistlusklassis pidid meie sportlased leppima tagumiste kohtadega. Eestlastest tegi esimese sõidu parima tulemuse 14. koha saanud Gert Gordejev koos hollandlasest korvipoisi Aivar van de Wieliga. Teise sõidu lõpetasid nad 12. kohal. Hea tulemuse tegi meie lõunanaabrite kiireim ekipaaž Daniels ja Bruno Lielbardisega, kes lõpetasid teise sõidu kolmandal kohal.

Külgkorvide MM-etapi üldarvestuses saavutasid esikoha hollandlased Koen Hermans ja Ben van den Bogaart, teiseks tulid Marvin Vanluchene ja Nicolas Musset ning kolmandaks sõitsid end Justin Keuben ja Dion Rietman.

Quadide kvalifikatsioonisõidus tehniliste probleemide tõttu hiljem rajale pääsenud Saar näitas siiski head kiirust ja sõitis välja parima ringiaja. Esimeses võistlussõidus ei saanud Saar head starti ning kukkus avaringil, kuid suutis end siiski 17. kohalt teiseks sõita.

Teises võistlussõidus ei andnud Saar konkurentidele võimalust ja võttis kindla võidu. Hea sõidu tegi ka teise koha saanud Karl Robin Rillo, kes kuulub sel aastal Team Estonia ridadesse. Võistluspäeva kokkuvõttes saavutas Saar esimese koha, teiseks jäi Rillo ja kolmandaks tuli itaallane Patrick Turrini.

Saar treenib ja võistleb praegu USA-s ning sel aastal pole ta veel Eestisse võistlema jõudnudki. „No see on ikka vägev. See on miski, millest olen algusest peale unistanud ja nüüd seal olla on ülipõnev. Mitte ainult sõitmine, kuid kogu elu ja olu,“ selgitas Saar. Siiski tunnistas ta, et hea on olla kodus tagasi.

Videointervjuu Kevin Saarega:

Videointervjuu Karl Robin Rilloga: