Aigro on praeguseks Norras treeninud kolm nädalat.

„Olen väga rahul, mis siiani on tehtud. Treeningtingimused, treenerid ja sportlased samuti on väga heal tasemel ja annavad head nõu,“ sõnas Aigro videointervjuus.

„Esimeses laagris on palju hüppeid kogutud. Alguses tulebki põhja alla laduda, et tunnetust kätte saada,“ lisas Aigro.

Eestlane on juba katsetanud ka esimesi tehnilisi muudatusi.

„Varasemaga võrreldes on muudatused hoovõtus ja tõukeliigutuse poole pealt. Lennu osa ei ole me väga muutnud,“ selgitas Aigro.

Eestlane võistleb juunikuu lõpus Poolas Euroopa mängudel ning tahab juba seal häid tulemusi näidata.

„Kindlasti lähen maksimumi võtma ja endast kõike andma, aga töö käib kindlasti ka selle nimel, et talvel väga heal tasemel olla,“ sõnas eestlane, kes treenis kolm eelmist aastat Soome koondise juures.

Norra koondise peatreener Alexander Stöckl ei olnud Aigro kiitmisega kitsi. „Tal on suur potentsiaal. Ta on näidanud treeninglaagri ajal väga häid hüppeid ning tal on väga hea tööeetika. Ta on töökas poiss ja see on väga tähtis. Tal on Lillehammeris hea treenerite toetus, temaga on vahva töötada.“

Peatreener lisas, et hetkel on nende fookus eeskätt Aigro äratõukel. „Väiksed detailid, mille tõttu ta kaotab lennu esimeses osas kiirust. See on juba selle laagri ajal paranenud. Kui ta selle kallal veel tööd teeb, siis on siit veelgi arengut näha,“ on Stöckl optimistlik.