Kodusaalis mänginud Real alustas kohtumist võimsalt ning mõne minuti möödudes juhiti 7 : 0. Peagi sai rünnaku jooksma ka Badalona, siiski oli avaveerandi järel koduvõistkond 22 : 14 eduseisus. Mängu teisel veerandajal sai paremini ennast käima Badalona ning võimsa poolaja lõpu toel mindi 15- minutilisele puhkepausile külalisvõistkonna 40 : 36 eduseisus.

Kolmandal veerandajal jätkus tihe punkt-punkti heitlus, kus kumbi võistkond otsustavat käiku sisse ei suutnud panna. Otsustavale neljandikule mindi vastu Reali 63 : 59 eduseisus. Viimast veerandaega alustas Madridi võistkond 12 : 4 vahespurdiga ning rohkem tagasi ei vaadatud. Lõpuvile kõlades ilutses tablool kodumeeskonna 90 : 73 võit ning seeria on nüüd 1 : 1 viigis.

Võitjate resultatiivseim oli Guerschon Yabusele, kelle saldosse kogunes 27 punkti, kuus lauapalli ja üks resultatiivne sööt. Teda toetasid Mario Hezonja ja Walter Tavares, kelle arvele jäi vastavalt 15 ja 11 punkti. Badalona parim oli Henry Ellenson, kes kostitas Reali 17 punktiga.

Kolme võiduni mängitava poolfinaalseeria kolmas kohtumine toimub homme Badalonas.

Teises poolfinaalseerias juhib Barcelona Malaga Unicaja vastu mängudega 1 : 0. Selle paari teine kohtumine on kavas täna hilisõhtul.