Norra suusatähelt on aeg-ajalt küsitud tema võimaliku naasmise kohta ning Johaug pole seda võimalust kordagi maha kandnud.

“See on nüüd läbi, aga kunagi ei tea, mis tulevik toob. Ma ei hakka väitma, et ma kunagi enam tippkonkurentsis ei võistle,“ rääkis Johaug nädal pärast karjääri lõpetamist norra meediakanali Dagbladetile.

Johaugi sai mais emaks. Pärast lapse sündi on jutud Norra suusatähe tagasitulekust veelgi teravnenud.

„Pole saladus, et Johaug on hea Marit Björgeniga, kes teab karjääri lõpetamisest, lapse saamisest ja tippvormi taastamisest kõike,“ lisas Norra meedia kuulujutuveskile veelgi vürtsi.

Murdmaasuusatamise maailmameistrivõistlused peetakse 2025. aastal Norras Trondheimis. Koduradadel toimuv MM võib olla peamiseks ajendiks, miks Johaug suusaradadele naasma peaks.

Norra kunagine parim meessuusataja Petter Northug on kindel, et Johaug teeb suure tagasituleku.

„Usun, et ta tuleb tagasi. Ta on nüüd 3,5 kilo kergem,“ naljatab Northug Johaugi sünnile viidates.

„Trondheimi rajad sobivad talle suurepäraselt. Võib-olla on Johaugi tagasitulek just see, mida murdmaasuusatamine ja MM vajab. Loodame, et Therese naaseb koduvõistlusteks rajale. See oleks väga lõbus, lisas Northug.

Johaug on läbi aegade üks edukamaid murdmaasuusatajaid. Kirkaimatest medalitest on tema auhinnakapis 14 maailmameistritiitlit ja neli olümpiakulda.