Liverpool maksis Brightonile ülemineku eest 35 miljonit naela - tehingu lõpphind võib tõusta 55 miljonini - ja sõlmis Mac Allisteriga viie aasta pikkuse lepingu.

24-aastane argentiinlane lõi Brightonis 112 mänguga kokku 20 väravat ja oli mullu rahvuskoondise üheks põhimeheks, kui Argentiina krooniti maailmameistriks.

„See on unistuse täitumine,“ ütles Mac Allister ülemineku vormistase järel, vahendab BBC. „Tahtsin hooajaeelseks ettevalmistuseks esimesest päevast peale [Liverpoolis] kohal olla, seega on hea, et kõik on tehtud.“

„Ootan põnevusega kohtumist oma uute meeskonnakaaslastega. See oli minu jaoks fantastiline aasta, kuid nüüd on aeg mõelda Liverpoolile ning üritada olla iga päev parem mängija ja parem inimene,“ lisas argentiinlane.

Mac Allister ei varja, et võttis klubivahetuse ette, sest soovib võita suuri karikaid: „Kui võitsin MM-i, ütlesin kohe, et tahan võita rohkem karikaid ja ma arvan, et see klubi aitab mul seda saavutada.“

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp otsis keskväljale uut mängumeest, sest suvel lahkuvad klubist nii James Milner, Naby Keita kui Alex Oxlade-Chamberlain.

Liverpool jahtis ka inglast Jude Bellinghami, kuid ei suutnud Madridi Realiga konkureerida. Hispaania gigant maksis Dortmundi Borussia poolkaitsja ülemineku eest 103 miljonit eurot.