Asjad läksid tuliseks juba enne kohtumise algust, kui Fiorentina fännid läksid Praha baaris West Hami toetajatele kallale, mille tagajärjel võeti 16 inimest vahi alla ja vähemalt kolm inimest vajasid meedikute abi, vahendab Independent.

Ühe West Hami fänni sõnul olid itaallased relvastatud kettide ja rihmapannaldega ning inglaste suunas loobiti nii paukherneid kui ka ilutulestikku.

Finaalis ei suutnud aga hoopis inglased emotsioone vaos hoida, loopides väljakule kõikvõimalikke objekte, alustades nutikelladest ja lõpetades e-sigarettidega. 33. minutil tabas üks väljakule loobitud plasttops ka Fiorentina kapteni Cristiano Biraghi pead ning verejooksu tõttu pandi mäng tükiks ajaks seisma.

West Ham läks Fiorentina taktikepi all kulgenud kohtumist 62. minutil juhtima, kui Biraghi käega mängule järgnes penalti, mille Said Benrahma külmavereliselt realiseeris. Inglaste õnn oli aga üürike, sest kõigest viis minutit hiljem lõi Giacomo Bonaventura meisterliku viigivärava.

Seejärel tundus vägisi, et kohtumise saatus otsustatakse lisaajal, kuid 90. minutil pääses Jarred Bowen väravavahiga silmitsi ja suunas palli väravasse, tuues West Hamile klubi ajaloo kolmanda eurosarja trofee.

Tipphetked: