Stefan Airapetjan, esinejanimega Stefan, on Armeenia päritolu Viljandis sündinud Eesti laulja ja laulukirjutaja. Noorena lauluvõistlustel poodiumikohte saavutanud Stefan sai laiemale avalikkusele tuntuks tänu 2018. aasta Eesti Laulu võistlusele. 2022. aastal võitis Stefan Eesti Laulu vesternist inspireeritud looga „Hope“, millega esindas Eestit Eurovisiooni lauluvõistlusel Torinos.

Tänavusel Eesti Muusikaauhindade galal võitis Stefan aasta artisti, aasta meesartisti ja aasta popartisti tiitli ning tema laul „Hope“ valiti aasta lauluks 2022.

Stefan ütleb, et jalgpallil oli tema lapsepõlves oluline roll. „Igal suvel viis isa meid Armeeniasse, kus me mängisime poistega maja hoovis päevast päeva jalgpalli. Meil olid omad võistlused, mille võitja sai kogu au ja kuulsuse. Need hetked tegid meie lapsepõlve väga lõbusaks ja tänu jalgpallile saime naabripoistega paremateks sõpradeks,“ ütles Stefan.

Festivaliala avatakse kell 19, Stefan astub lavale 19.30. Lisaks Stefanile, tervitab festivalialal külalisi maskott Siil. Avatud on toitlustusala ja fännipood.

Festivalialalt leiab põnevaid atraktsioone, kus saab panna proovile oma täpsuse ja osavuse. Alal liiguvad ringi ka jalgpalliliidu vabatahtlikud, kes müüvad mängukavasid ja värvivad soovijatel põsed sinimustvalgeks.

Festivaliala lõpetab tegevuse 45 minutit enne avavilet, kui kõigil külastajatel palutakse leida avatseremooniaks tribüünidel oma istekohad.

Mängu avavile antakse kell 21.45. Jalgpalliliit soovitab piletiostuga kiirustada, sest kaks nädalat enne mängu on pääse soetatud juba 6000 pealtvaatajal.