41-aastaselt jalgpallisaapad varna riputanud Rootsi staar Ibrahimović võitis klubijalgpallis sisuliselt kõik võimaliku. Puudu jäi ainult Meistrite liiga trofee. Tippajal võrreldi teda nii Lionel Messi kui ka Cristiano Ronaldoga. Ibrahimović on ilmselt viimase paarikümne aasta Põhjamaade kõige kuulsam sportlane. Rootsi ajalehed on saatnud nii Milanosse, Pariisi kui ka Barcelonasse erikorrespondente, et kirjutada uudiseid ainult Ibrahimovićist. Sportlike saavutuste kõrval on aastaid kõneainet pakkunud vutiässa sõnavõtud. Just iseloom ja sõnavõtud tegid temast kellegi, keda inimesed kas armastasid või vihkasid.

„Minus on palju mälestusi ja emotsioone. Esimest korda siia tulles tegite mulle nii palju rõõmu. Jään elu lõpuni AC Milani fänniks. Aeg on jätta hüvasti jalgpalliga, kuid mitte teiega. Näeme veel! Olete õnnelikud. Edasi Milan ja nägudeni!“ teatas Ibrahimović AC Milani fännidele, kelle silme all ta viimased neli hooaega mängis.

Ibrahimović on aastate jooksul öelnud aga palju krõbedamalt ja huvipakkuvamalt. Siinkohal toomegi ära vutiässa silmapaistvamad tsitaadid.