Brasiilia koondislane liitus Unitediga möödunud suvel. Tänavusel hooajal oli ta osaline 25 liigamängus, milles lõi neli väravat. Sellele vaatamata, pole suurte ootustega Manchesteri siirdunud Antony klubi poolehoidjate ootusi täitnud.

Nüüd on kõigele lisaks sattunud jalgpallur skandaali keskmesse. Brasiilia meediaväljaande O Globo teatel on süüdistused Antony vastu esitanud tema endine tüdruksõber Gabriela Cavallin, kellega brasiillasel oli 2022. aastal suhe. Manchester Unitedi jalgpallurit süüdistatakse perevägivallas ja vägistamises ja kehaliste vigastuste tekitamises.

Sao Paulo politseile esitatud raporti kohaselt leidis intsident aset 20. mail, samal päeval, kui jalgpallur mängis Unitedi eest Premier League'i mängus Bournemouthi vastu.

Aruanne sisaldab ka fotosid marrastustest ja ähvardavatest sõnumitest, kus Cavallin olevat arutlenud brasiillase vägivaldse käitumise üle.

Cavallin kutsus Brasiilia ametivõime üles võtma „kiireloomulisi kaitsemeetmeid“ ning süüdistuse kohta kogutakse veel täiendavaid tõendeid.

Antony, tema mänedžer ega Manchester United pole olukorda veel kommenteerinud.