Avasetis nähti üht servimurret. 4:4 seisul suutis Sabalenka Svitolina servigeimi võita ning hoidis seejärel oma servi kindlalt. Teist setti alustas paremini Svitolina, kes pääses 2:0 juhtima, aga kaotas seejärel kahel korral oma servigeimi ning lasi Sabalenka ette 4:2. Seda edu maailma teine reket enam käest ei andnud ning võitis lõpuks ka teise seti 6:4.

Kohtumise järel läks Sabalenka võrgu äärde vastast ootama, aga Svitolina oodatult valgevenelanna kätt ei surunud. Ukrainlanna Svitolina pole juba pikalt ühegi Venemaa või Valgevene tennisisti kätt mängu järel surunud. Svitolina otsuse vilistasid osad pealtvaatajad paraku välja, kuid väljakult lahkus ukrainlanna siiski aplausi saatel.

Sabalenka läheb poolfinaalis vastamisi tšehhitar Karolina Muchovaga (WTA 43.), kes sai veerandfinaalis jagu venelannast Anastassia Pavljutšenkovast 7:5, 6:2.

Kolmapäeval lähevad kahes teises veerandfinaalis vastamisi brasiillanna Beatriz Haddad Maia (WTA 14.) ja tuneeslanna Ons Jabeur (WTA 7.) ning poolatar Iga Swiatek (WTA 1.) ja ameeriklanna Coco Gauff (WTA 6.).

Jaga
Kommentaarid