Poolfinaalseerias Kaunase Žalgirisele 1 : 3 alla jäänud Lietkabelisel on kolme võiduni toimuvas pronksilahingus vastas Jonava. Kolme kohtumise järel meenutab asi Eesti meistriliiga pronksiseeriat, sest kumbki meeskond pole veel koduväljakul võidurõõmu maitsnud.

Mai viimasel päeval toimunud avamatši kaotas Lietkabelis 80 : 89, möödunud reedel toimunud teise kohtumise võitis Panevežyse sats Jamel Morrise viimase sekundi korvist 88 : 87. Kullamäe arvele jäi neis mängudes vastavalt 15 ja 11 punkti.

Kolmas mäng toimus esmaspäeva õhtul ja see osutus üllatavalt ühepoolseks. Lietkabelis kaotas 2785 pealtvaataja ees esimese poolaja 37 : 43, kuid kolmandal veerandil viskasid võõrustajad vaid kaheksa silma ning nad kaotasid lõppeks matši suurelt 63 : 82.

Sel korral vahetusmehena alustanud Kullamäe arvele jäi 25 minutiga 11 punkti (visked platsilt 5/9 ja vabaviskejoonelt 1/2), kolm lauda ja üks vaheltlõige. Miinuspoolele jääb see, et 24-aastane eestlane ei andnud ühtegi korvisöötu, aga tegi lausa neli pallikaotust. Teisalt oli ta oma meeskonnas üks väheseid mehi, kelle +/- näitaja polnud miinuspoolel. Lietkabelise ridades viskas Kullamäest enam punkte vaid Jamel Morris, kes sai kokku 12 silma. Jonava poolel säras 20 punktiga Glynn Watson.

Seeria kolmas matš toimub kolmapäeval Jonavas. Intriigi on ka kullamängudes. Žalgiris alistas avamatšis Vilniuse Rytase 108 : 93, kuid teise kohtumise kaotasid nad kindlalt 71 : 94. Selles paaris toimub kolmas kohtumine teisipäeval.