Autoralli MM-sarja valitseva maailmameistri Kalle Rovanperä leping Toyota tiimiga lõppeb koos tänavuse hooajaga. DirtFishi teatel peab soomlase leer uue hooaja osas läbirääkimisi ka Hyundaiga.

Portaali andmetel on soomlase mänedžer Timo Jouhki alustanud Hyundaiga arutelusid seoses Rovanperä võimaliku üleminekuga Toyotast Lõuna-Korea autotehase tiimi. Samal ajal peab Rovanperä leer läbirääkimisi ka Toyotaga võimaliku lepingu pikendamise osas.

Soomlase Jari-Matti Sõnul teeb Toyoto kõik endast oleneva, et Rovanperäga lepingut pikendada ja talle pole üllatus, et Rovanperä vastu tunnevad huvi ka teised tiimid. „Kui tuleme vastu suvele, siis pole see midagi uut, et räägitakse uute lepingute sõlmimisest,“ rääkis Latvala.

Küsimusele, kui pühendunud on Latvala 22-aastase mehe Toyotas hoidmisele vastas soomlane: „Absoluutselt. Tead, ma tunnen, et Kallega koos Toyotas olles on meil täispakett. See on tema kodumeeskond.“

„See puudutab kogu Toyota perekonda. Meile meeldib näha Kalle entusiasmi kõige vastu, mida ta ette võtab, olgu selleks siis maailmameistritiitli võitmine või GR Corolla driftiautoga sõitmine. Ta on osa perekonnast ja me oleme äärmiselt pühendunud tema siin hoidmisele.“

Autoralli MM-sari jätkub kuu lõpus, kui 22.-25. juunini kihutatakse Keenia safarirallil.

1x
00:00